Blockchain Distributed Ledger Technology (DLT) Platform

Wordt deelnemer aan ons
DLT Platform

Voor vakgenoten om kennis & ervaringen te delen, trends & ontwikkelingen te volgen op het gebied van Blockchain Distributed Ledger Technology

In 2018 maken we een start met het nieuwe Blockchain Distributed Ledger Technology (DLT) Platform. Het is de plek om je “peers” uit andere organisaties te ontmoeten en veilig zonder consultants en verkopers kennis en ervaring uit te wisselen. We zullen dit jaar diverse relevante thema’s de revue laten passeren tijdens onze off-line events. Het thema waarmee we aftrappen is:

“Hoe kan blockchain de doorgaans lange doorlooptijd voor besluitvorming op basis van gevalideerde data terugbrengen tot real-time besluitvorming?”

Complexe besluitvorming met een groot afbreukrisico wordt bij voorkeur gebaseerd op gevalideerde gegevens. Als de gegevens niet kloppen of gemanipuleerd kunnen zijn, dan heeft dit verstrekkende consequenties voor de uitkomsten van de besluiten. Denk daarbij aan voorbeelden uit de dagelijkse praktijk zoals het aanvragen van een hypotheek, in- en uitvoeren van goederen, aanvragen van vergunningen, uitkeren van schade, etc.

Het valideren van deze gegevens is in de meeste gevallen een tijdrovend proces: databronnen zijn verspreid over verschillende organisaties en iedere bron volgt een strakke eigen procedure voor autorisatie en risicomanagement. 

In dit event bekijken we op welke wijze Blockchain/DLT een oplossing zijn om de doorlooptijd voor dergelijke besluitvorming significant te verkorten. Wat zijn de consequenties voor deze oplossingen voor de organisaties en gebruikers? Welke organisaties zijn al bezig met het realiseren van dit soort oplossingen? Waar lopen zij tegen aan?

Interesse in het DLT Blockchain Platform? Of heeft u een vraagstuk op een ander innovatie gerelateerd onderwerp? Laat dan hier uw gegevens achter.

Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Koen Klokgieters:

+31 (0) 6 46 93 45 77

Franco De Vita

+31 (0) 6 54 67 35 00

In de eerste bijeenkomst op xx april nemen wij dit thema onder de loep en helpen jouw organisatie om met deze uitdagingen op een slimme manier om te gaan en kansen te zien/creëren . Samen met Franco de Vita (Blockchain/DLT expert) en ervaringsdeskundigen in actuele projecten (o.a. financiële keten en internationaal onderwijs) geven we je waardevolle inzichten in deze innovatieve wereld. Er zal voldoende ruimte zijn om elkaar nader te leren kennen en met elkaar op dit thema in gesprek te gaan.

Programma

15.30 uur: Inloop met koffie & thee
16.00 uur: Introductie van het nieuwe platform (Koen Klokgieters)
16.30 uur: Introductie Thema: Franco de Vita

17.15 uur: Twee actuele bedrijfscases
18.00 uur: Interactief gedeelte
18.45 uur: Wrap up
19.00 uur: Borrel

DATUM EN TIJD

26 april 2018 15:30 – 20:00

LOCATIE

Breukelen

Koen Klokgieters, CEO

InnoPlot & Lead Airport Twente,

  • Front End Innovation
  • Innovation Management
  • Building Innovation
  • Innovation Culture
  • R&D Optimization

koen@innoplot.nl 
+31 (0) 6 46 93 45 77

Franco De Vita,
InnoPlot Airport Twente

  • Blockchain Business Consultant
  • Open Innovation
  • Building Innovation
  • Innovation Management
  • Front End Innovation

franco@innoplot.nl 
+31 (0) 6 54 67 35 00

Er kunnen maximaal twee deelnemers aanmelden uit hetzelfde bedrijf

Een jaar abonnement voor dit platform is € 1.250,- per deelnemer. In deze prijs zijn inbegrepen 4 bijeenkomsten (inclusief materialen en buffet) en de toegang tot de digitale community (kennis en netwerk). Al onze prijzen zijn exclusief BTW.